Sunday, December 25, 2011

Memperkenalkan SHAPE PLUS SLIMMING APPLE JUICE


Selesaikan masalah gemuk, selulit, perut buncit anda dengan hanya sepaket sehari. Rasanya yang enak seperti jus epal hijau yang sebenar membuatkan anda bersemangat meneruskan pengambilan SHAPE PLUS sehingga mencapai berat badan yang diinginkan.

KEBAIKAN SHAPE PLUS:

- Membantu meningkatkan kadar metabolisma badan.
- Menggalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolestrol.
- Membantu menguatkan imun sistem badan.
- Membantu menyingkirkan toksin dalam badan.
- Membantu meningkatkan kalsium pada tulang.
- Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukan tisu dengan menyumbang bahan kolagen untuk kulit dan awet muda.
- Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan.
- Membantu menyingkirkan lemak degil ( selulit) dari lapisan bawah kulit.
- Meningkatkan tenaga dan badan berasa lebih cergas dan sihat.
- Membantu mengawal pembentukan lemak baru dalam badan.
- membantu menyerikan wajah dan mengelak wajah menjadi kusam.

40 comments:

  1. sekotak berapa harga dan ada berapa sachet?
    Sehari satu sacket....minum dia sebelum makan atau selepas makan.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekotak ade 10 je ..tp skrg extra 2 tau...mmg berkesan...sy baru makan 5 paket berat dh turun 3 kilo....

      Delete
  2. skang double promosi. 2kotak sp free skotak n ada xtra 6paket lg:) sms sy 0175248479

    ReplyDelete
  3. hai yani. sms sy trus 0175248479-husna

    ReplyDelete
  4. ying hua. plz sms sy juga utk harga promo skng

    ReplyDelete
  5. hai yani. sms sy trus 0175248479-husna

    ReplyDelete
  6. Hai, mail me the detail. Axie04@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. axie. sy dah email. dapat x. klu xde sms whatsapp 0175248479

    ReplyDelete
  8. Bgtau je la hrga... xpyh la seme org duk sms akak nk tny hrga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ummi nia. jika berminat juz mesej ya. tq

      Delete
    2. harga promosi dah terbentang kat wall home. sila terokai dulu blog ni.

      Delete
  9. Replies
    1. produk malaysia. ada halal jakim n lulus kkm

      Delete
  10. Salam.boleh x nak tau lebih detail? emel ruinavlmer@gmail.com. terima kasih

    ReplyDelete
  11. Saya ada dietbetis boleh minum gak ke

    ReplyDelete
  12. Saya nak tau product ni dgn lebih details berserta harga promosi. Sila email saya lynn@foxmay.com.my

    ReplyDelete
  13. PLs Email... rezty8859@gmail.com
    Tq

    ReplyDelete
  14. email pada sy detail areu_luvlybaby@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf ayu. sy bru perasan komen di sini.masih berminat?

      Delete
    2. maaf ayu. sy bru perasan komen di sini.masih berminat?

      Delete
  15. Email detail dekat Sya keritleto@gmail.com pls..

    ReplyDelete
  16. salam..tolong emel kn harga n apa istimewanye shape plus ni di syafizah.ramli@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. Boley email lbh lanjut ttg produk ni x n harganye skali,tq
    feamar08@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Boleh email saya kebaikan, kesan sampingan dengan harga promo sekali...email azfira.hussain@gmail.com

    ReplyDelete
  19. Assalam pn...tolong email detail mcm mana product ni dan cara pembayaran...terima kasih...

    ReplyDelete
  20. Asslamualaikum..
    Blh email sy ttg kebaikan..kesan sampingan sesama pgambilan sp blh?
    Dan bp harga sekotak..
    Time kaseh....

    ReplyDelete
  21. Pls email detail and semuanya dan kalau ada promotion lagi bagus. rasydanoh@gmail.com.

    ReplyDelete
    Replies
    1. DOUBLE PROMOSI! !!! FREE 1 BOX SHAPE PLUS DAN EXTRA LAGI 6 SACHET

      shape plus box ada 10 sac RM120. (S/S RM 130).
      Beli 2box rm240 (S/S RM250) free 1 box sp +6 sac
      EVE FIBER rm70 (S/S RM80) box ada 15 sac
      beli 2 sac (set sbln ) diskaun RM10 = rm130 (S/S RM140)

      ### total SHAPE PLUS shj set sbln rm240 (S/S RM250)
      ### total SHAPE PLUS DAN EVE FIBER set sebulan rm370 (S/S rm390)

      jika bminat utk dptkan hanya perlu bank in, sms nama alamat send pic transaction di sini atau masukkan emel husnarahim84@gmail.com ketika online banking
      maybank 502090604533
      cimb 02090003813204
      nurul husna abd rahim

      Delete
  22. Emailkan details n price... tq
    areniz@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. Wife Sy mkn maixara, kalu nk mkn sekali ngan shape plus ada msalah tak? Kalu bole mcm mn pengambilannye. Tq

    ReplyDelete
  24. Msh harga promosi ke skrg? Saya mau order set promosi tu. How to pay? Mau set lengkap ya. Luz, Sabah.

    ReplyDelete
  25. Kalau minum shape plus tapi tk minum eve fiber boleh kurus tak?

    ReplyDelete
  26. Sy ada beli shape plus &eve tp xda org bgtau mcm mna cara pengambilan n pantang nya.. bleh email sy x cara2 nya.. eyra_allen@yahoo.com

    ReplyDelete